Το τμήμα
Διοίκηση του Τμήματος
Στρατηγική Τμήματος
Ανθρώπινο Δυναμικό
Προπτυχιακές Σπουδές
 • Κατατακτήριες Εξετάσεις
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές
  Έρευνα
  Διεθνείς Συνεργασίες
  Διασφάλιση Ποιότητας
  Φοιτητικά θέματα
 • Erasmus
 • Ανακοινώσεις
 • ΠΜΣ Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας

   

  ΑΦΙΣΑ ΤΕΙ ΜΑΣΤΕΡ17 small

  ΠΜΣ Επιχειρηματικότητα & Διακυβέρνηση

    

  Metaptyxiako afissa std

   

   

  Ανακοίνωση για την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων Εαρινού .εξαμ. Ακαδ.έτους 2018-2019

  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ(ΔΜΥΠ & ΤΑ) ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 13-2-2019 ΕΩΣ 18-2-2019 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΄΄ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ¨ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
  ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 19-2-2019 ΕΩΣ 3-3-2019.
  ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-19 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ(Β΄, Δ΄ και ΣΤ΄). ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ(Α΄, Γ΄, Ε΄, και Ζ΄).

  ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ(ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!). ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

  ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ή ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.


  ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ