Το τμήμα
Διοίκηση του Τμήματος
Στρατηγική Τμήματος
Ανθρώπινο Δυναμικό
Προπτυχιακές Σπουδές
 • Κατατακτήριες Εξετάσεις
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές
  Έρευνα
  Διεθνείς Συνεργασίες
  Διασφάλιση Ποιότητας
  Φοιτητικά θέματα
 • Ενιαίο Μητρώο Φοιτητών
 • Erasmus
 • Ανακοινώσεις
 • ΠΜΣ Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας

   

  ΑΦΙΣΑ ΤΕΙ ΜΑΣΤΕΡ17 small

  ΠΜΣ Επιχειρηματικότητα & Διακυβέρνηση

    

  Metaptyxiako afissa std

   

   

  Ορκωμοσία Δεκέμβριος 2018

  ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΔΜΥΠ-Τ.Α.) ΌΤΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ(ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ή ΜΑΘΗΜΑ ή ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ) ΕΩΣ ΤΗΝ 27η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018.
  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ( FAX: 2721045306, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 27-11-2018( FAX: 2721045306, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ